709 liverpool drakt 2022 OllieU

Na vorig seizoen met Lampard atletico madrid drakt bij de Rams te hebben gewerkt, heeft Tomori de recordscorer aller tijden van Chelsea te danken dat hij eindelijk een kans kreeg in West-Londen.De in Canada geboren verdediger heeft echter zijn waarde op het hoogste niveau moeten bewijzen, maar hij heeft zijn Engelse kwalificaties getoond terwijl hij het opnam tegen enkele van de beste aanvallers ter wereld.

Tomori heeft onthuld dat Roberto Firmino en Mohamed Salah de twee meest uitdagende tegenstanders zijn waarmee hij werd geconfronteerd sinds hij de kans kreeg om te schitteren.Firmino en Salah hebben dit seizoen bijgedragen aan 37 doelpunten in de Premier League.

Zoals manchester united drakt Tomori opmerkt, is Firmino een iets andere aanvaller dan de meesten die hij tegenkomt.Dat komt omdat de Braziliaan als een false-negen werkt en niet noodzakelijkerwijs wordt erkend voor zijn doelpuntvaardigheid.

Firmino trekt graag verdedigers uit de rij, waardoor Salah en Sadio Mane de schade kunnen aanrichten.Eerder in het seizoen verklaarde Gary Neville zijn liefde voor Firmino bij het bespreken van de behoefte van Manchester real madrid trøje United aan een doelpuntenmaker in het centrum.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *